martes, 10 de abril de 2012

بلح الشام



بلح الشام




المقادير
******
كوب دقيق
كوب ماء
...
3 ملاعق زيت
3 بيضات
فانليا
شربات ثقيل

الطريقه
*****
نضع الماء مع الزيت على النار وعند الغليان نضع الدقيق مع التقليب جيدا بمعلقه خشب ونترك العجينه حتى تبرد ثم نقوم بوضع البيض بيضه بعد اخرى اثناء العجن مع العجن جيدا والفانليا

ثم نضع العجينه فى كيس خاص بالحلويات كورنيه متوسط
ونقوم تقطيعه صوابع فى زيت كتير قبل ما يسن واثناء التقطيع فى الزيت نقوم بتشغيل البوتجاز على الزيت
لما يكون لونه بنى جميل نقوم باخراجه من الزيت ووضعه فى الشربات الثقيل ونخرجه من الشربات ونضعه فى طبق التقديم

الشربات
*****
2 كوب سكر+ كوب ونصف ماء + نص ليمونه+ فانليا
بعد غليانالشربات بثلاث دقائق ينزل من على النار
الشيف/ هشــــــــــام مــــــاجـــد

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

اسرار الطباخين les secret de cuisinier

Loading...