miércoles, 21 de marzo de 2012

عيون المها




 
طريقات عمل عيون المها &&&&&&&&&&&&&&
المقادير ******

... نصف كيلو زبده بلدى
+ ربع سكر بودره
+5 بيضه
+100 جم سميط
+100 جم جوزهند
750 جم دقيق فانليا
 1 باكو بيكنج بودر

طريقات العمل : ***********
الزبده السكر يضربو فى المكينه مثل البتى فور وبعد زالك يضاف البيض و الفانليا ثم بعد زالك يضاف الجوزهند والسميط و الدقيق و البيكنج بودر ثم تعجن وتدخول الثلاجه لمدة ساعه تقريبا ثم تطلع ويتم تشكلها وتلمع وتدخول الفرن الشربات التى تسقا بيها هو

الشربات
******
كيلو ماء كيلو سكر كيلو عسل جلوكوز ويكون الشربات ساخن او الافضل يكون على النار هادى وتسقا بيها

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

اسرار الطباخين les secret de cuisinier

Loading...