sábado, 31 de marzo de 2012

صخر كيك



صخر كيك..                                                                              



صخر كيك..
********
200 زبدة
100 سكر
10 أصفر بيض
...
10 أبيض بيض
20 شيكولاتة
250 كيلو سكر
200 دقيق
نص معلقه صغيره باكو بيكنج بودر

..الطريقة
*******
الزبده مع سكر فى الماكنة ثم الاصفر بيض ثم الشيكولاته ..الابيض مارنج مع باقى السكر يضاف نص المارنج للخليط مع التقليب ببطء ثم يضاف الدقيق ثم اخير باقى المارنج وباقى المقادير .يصب فى صاج به ورق زبدة او فورمة لو هتتعمل تورتة تدخل الفرن درجة حرارة 180 لمدة نص ساعة تخرج ممكن تحشى مربى التوت البرى الاحمر وهى سخنه وممكن بالجناش شيكولاتة بعد ان تبرد مع
المكسرات

No hay comentarios:

Publicar un comentario

اسرار الطباخين les secret de cuisinier

Loading...