jueves, 29 de marzo de 2012

الفروله بالكريم اللبانى والسمسم





الفروله بالكريم اللبانى والسمسم
************************
المقادير
******
نص كيلو فروله مقاس واحد ان امكن
ربع كيلو كريم لبانى مخفوق بمعلقة سكر بدره
...
معلقة سمسم محمص

الطريقه
*****
نقوم بضرب الكريم اللبانى بحيث يكون متماسك ثم نغسا الفروله ونقوم بقطه الربع الاعلى من كل حبه
ثم نقوم بتفريغ الفروله من الداخل مع الحفاظ على شكل كل حبه
ونحشيها بالكريمه ونزينها بالسمسم
الشيف/ هشــــــــــام مــــــاجـــد

No hay comentarios:

Publicar un comentario

اسرار الطباخين les secret de cuisinier

Loading...