sábado, 24 de marzo de 2012

المارنج


                                                             المارنج


طريقة عمل المارنج
***************
المقادير
******
8 بياض بيض
2كوب سكر بدره
...
معلقة فانليا
عصير ليمونتين

الطريقة
******
نقوم بخفق البيض مع السكر والفانليا وعندما يصبح مارنج نضع عصير ليمونتان.

يقطع فى صينيه عن طريق كيس حلوانى باشكال متعدده

اهم شيء التسويه
يوضع فى الفرن درجة الحراره 100 درجه ماويه وما تقلقيش ياخد رحته لان لو النار عاليا هيلون المارنج ويكون بدون سوى من الداخل ويصبح طرى وممكن لو ممكن لما تحسى انه ابتدى يلون شوى اطفى النار خالص يستوى على درجة الحراره المختزنه فى الفرن بدون نار وهو ده السر التسويه لابد تكون على درجة حراره منخفضه جدااا

الشيف/ هشــــــــــام مــــــاجـــد


 

1 comentario:

  1. chhal dyal lwa9t fl farran ? wach limon ya3ni laymoun=l7amed aw lbortou9al ? é merci

    ResponderEliminar

اسرار الطباخين les secret de cuisinier

Loading...