miércoles, 21 de marzo de 2012

البافرواز بالشيكولاه

                                                                                
                                                                                 
البافرواز بالشيكولاه                                                                              
الشيف/ هشــــــــــام مــــــاجـــد.
************
مقادير البافرواز
*********
كيلو حليب
10 صفار بيض
...
ربع كيلو سكر
750 جرام كريمه لبانى
معلقتين جيلاتينفى ربع كوب ماء ساخن جدا
فانليا
ربع كيلو شيكولاه سايحه


الطريقه
*****
نضع الحليب مع الكريم على النار حتى الغليان ندوب السكر مع صفار البيض نضع الجيلاتين تدريجينا مع التقليب المستمر .
ناخذ ربع المقدار وباقى المقدار نضع عليه الشيكولاه السايحه ونحضر بوله نضع فيها نصف مقدار البافرواز الشيكولاه ونضعها بالفريزر 5 دقائق ثم نخرجها ونضع البافرواز الغير ملون بالشيكولاه ونضعها ثانيا فى الثلاجه لمدة 5 دقائق حتى يجمد البفارواز ثم نخرجه ونضع اخر طبقه من البافرواز الشيكولاه ونضعها فى الثلاجه حتى تجمد ثم نخرجها من القالب عن طريق حمام ماء ونزينها بصوص الشيكولاه

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

اسرار الطباخين les secret de cuisinier

Loading...